Neem deel aan de Start2Run vanaf woensdag 7 juli.
Deelnamekost is 6€ voor de hele reeks, inclusief deelname aan de Suikeren Loop.

De eerste training start op woensdag 7 juli. Na 10 weken loop je als eindtest 5km of 10km op de Suikeren Loop op zaterdag 18 september.

Dit jaar organiseert de Suikeren Loop opnieuw een Start2Run. Loop samen met anderen volgens de beproefde 'start-to-run’-methode, zo leer je in 10 weken tijd 5 of 10 km lopen, ongeacht je leeftijd of basisconditie. Na inschrijving ontvang je een gedetailleerd trainingsschema.

Ook dit jaar, is er naast het basisprogramma van 0 → 5km ook een programma voor de meer geoefende lopers: van 5km → 10km.

Voor beide programma's gebruiken we dezelfde trainingsstructuur: iedere week is opgebouwd uit 3 trainingsdagen en 4 rustdagen. Elke week wordt er 1x begeleid in groep gelopen, de andere trainingsdagen kan je alleen of in samenspraak met anderen trainen.

Op woensdag 7 juli om 19u30 zal er een algemeen info-moment doorgaan in het Lindenhof. Daar krijg je oa extra toelichting over de trainingen, professioneel advies over opwarming/stretching, en nuttige tips voor de trainingen. Aansluitend (20u) volgt de eerste trainingsles

We zullen nog voor de eerste training communiceren over de dan geldende Corona-maatregelen, mogelijks wordt de groep dan in kleinere groepen opgedeeld.Daarnaast zijn er nog enkele praktische wijzigingen t.o.v. vorige jaren:
- we komen samen aan het Lindenhof, maar gebruik van de kleedkamers, douches en toiletten is niet toegestaan
- er wordt geen water en/of drankbekers voorzien, u dient zelf uw eigen drank mee te brengen
- houdt tijdens de opwarming, jogging en cooldown altijd een afstand van 1,5m t.o.v. elkaar

Afspraak elke woensdagavond om 20u aan het Lindenhof in het park van Lint.

Deelname aan de Start2Run kost slechts 6€, inclusief deelname aan de Suikeren Loop!

Vragen? Was er iets niet duidelijk op de info-avond, of heb je deze gemist? Lees er hier alles over in de FAQ


Vanwege de 10e editie van de Suikeren Loop organiseren we dit jaar iets extra: een pizza-buffet à volonté na de 'eindtest' op de Suikeren Loop! Klik hier voor meer info.

Start 2 Run