Neem deel aan de Start2Run vanaf donderdag 4 juli.
Deelnamekost is 5€ voor de hele reeks, inclusief deelname aan de Suikeren Loop.

De eerste training start op donderdag 4 juli. Na 10 weken loop je als eindtest 5km of 10km op de Suikeren Loop op zaterdag 14 september.

Dit jaar organiseert de Suikeren Loop opnieuw een Start2Run. Loop samen met anderen volgens de beproefde 'start-to-run’-methode, zo leer je in 10 weken tijd 5 of 10 km lopen, ongeacht je leeftijd of basisconditie. Na inschrijving ontvang je een gedetailleerd trainingsschema.

Ook dit jaar, is er naast het basisprogramma van 0 → 5km ook een programma voor de meer geoefende lopers: van 5km → 10km.

Voor beide programma's gebruiken we dezelfde trainingsstructuur: iedere week is opgebouwd uit 3 trainingsdagen en 4 rustdagen. Elke week wordt er 1x begeleid in groep gelopen, de andere trainingsdagen kan je alleen of in samenspraak met anderen trainen.

Op donderdag 4 juli om 19u zal er een algemeen info-moment doorgaan in het Lindenhof. Daar krijg je oa extra toelichting over de trainingen, professioneel advies over opwarming/stretching, en nuttige tips voor de trainingen. Aansluitend volgt de eerste trainingsles

Afspraak elke donderdagavond om 20u aan het Lindenhof in het park van Lint.

Deelname aan de Start2Run kost slechts 6€, inclusief deelname aan de Suikeren Loop!

Vragen? Was er iets niet duidelijk op de info-avond, of heb je deze gemist? Lees er hier alles over in de FAQ

Start 2 Run